Rendszerüzenet

Nyári tábort szervez a Református Fiatalok Szövetsége

Elvonulás, elmélyülés, változás, Istennel és a közösséggel való találkozás. Ezen négy cél jellemzi a REFISZ 2024-es nyári táborát. A több száz fiatal részvételével megvalósuló rendezvényre még lehet jelentkezni.

A REFISZ Nyári Tábor egy minden évben megrendezésre kerülő, a Református Fiatalok Szövetsége által szervezett református ifjúsági tábor, amelynek célja együtt keresni Isten közösségét és megélni egymás közösségét, hogy a résztvevő fiatalok hazatérve megtalálják az otthoni közösséget. 

2024-ben a tábort július 29. és augusztus 4. között rendezik meg. Regisztrálni a megújult honlapon keresztül van lehetőség. A találkozó helyszíne a balatonszárszói SDG Konferencia Központ lesz. A programban plenáris előadások, csoportbeszélgetések, lelkigondozás, választható előadások (DuplaKávé), szabadidős tevékenységek, igehirdetés és úrvacsora szerepel.

A szervezők várnak minden, a Kárpát-medencében élő 14-25 éves fiatalt, aki szeretne elvonulni, elmélyülni, megismerni és megélni Isten, és egymás közösségét. Az idei tábor fő témája az imádság és kapcsolódás lesz.

"Fő forrásunk az Istennel való élő kapcsolatunk megélésére, az imádság. Akár hangosan, akár magunkban mondjuk a szavakat, akár kérünk, akár hálát adunk, akár megosztunk Vele gondolatokat és érzéseket, de ezen keresztül kapcsolódunk az élő Istenhez, s Ő is mi hozzánk. Leleplez, meztelenné tesz bennünket, miközben bizonyosságot nyerhetünk az Isten szeretetéről, és megerősít bennünket hitünkben."

Előadók lesznek többek között: Gusztin Judit, Mező István, Oláh-Illés Anna, Pálfi-Ferencz Lilla, Tokodi Konrád.