Rendszerüzenet

Megjelent az Igazság és Élet 2024/3 száma és idei első különszáma

A folyóirat idei harmadik száma június-július-augusztus hónapokra (a Szentháromság ünnepe utáni 6. vasárnaptól a 18. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz. A füzettel együtt megjelent az Igazság és Élet különszáma is, amely a Tiszántúli Lelkésztovábbképző Intézet 20 éves fennállása alkalmából rendezett szimpózium előadásait tartalmazza a lelkészi szolgálat különböző aspektusairól.



Az Igazság és Élet kitekintés rovatában Fodorné Dr. Ablonczy Margit „Felnőttkeresztelés és felnőttkonfirmáció” és Nagy Gábor „Keresztyénség és politika, avagy keresztyén politika” című írásaik olvashatók. A könyvajánlóban Fabiny Tamás Júdás, az elveszett tanítvány és a Szabó Lajos (szerk.) Vállalom. Hívás a nem lelkészi szolgálatokra című kötetekről találunk recenziót.

Az Igazság és Élet 2024/1-es különszáma a Tiszántúli Lelkésztovábbképző Intézet 20 éves fennállása alkalmából rendezett szimpózium előadásait tartalmazza a lelkész, mint igehirdető/liturgus/lelkigondozó/egyházvezető és közéleti személyiség témakörében.

A folyóirat mindkét száma egrendelhető nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16 – www.lelkesztovabbkepzo.hu), valamint a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.