Rendszerüzenet

Lelkipásztoroknak szervez programokat a Gyökössy Intézet

Három eseményt szervez a Gyökössy Intézet lelkészeknek. Imádságos elvonulásra, házasságkurzusra és zarándoklatra is lehet jelentkezni.

"Jöjjetek velem, csak ti magatok egy lakatlan helyre, és pihenjetek meg egy kissé!" Jézus szavai adják a mottóját a következő imádságos elvonulásnak. 2024. április 8-11. között Monoszlóra hirdet csendes napokat a Gyökössy Intézet.

További információk és jelentkezés itt: Imádságos elvonulás lelkipásztoroknak

 

Ölelj át! címmel kapcsolatépítő házaspár kurzusra várják 2024. április 29-től május 1-ig a lelkipásztor házaspárokat Vácra. A programot ajánlják minden olyan lelkipásztor házaspárnak, akiknek kevés idejük van kapcsolatuk ápolására és szeretnék felfrissíteni házasságukat, azoknak, akik vágynak a nehéz helyzetek megnyugtató kezelésére, érzelmi biztonságot adó kapcsolatra, megértettségre és meghittségre.

További részletek és jelentkezés itt: Ölelj át!

 

Bakonyi zarándokúton vehetnek részt a lelkipásztorok júliusban. "Ahogy Jézus követéséhez lemondások szükségesek, ahogy az külső és belső bizonytalanságokkal jár, gyötrődésekkel tarkított, és mégis bizalommal teli, úgy a zarándoklat során, a kegyelmet úgy éljük meg, hogy lemondunk bizonyos ételekről, tevékenységekről, vállaljuk a kihívásokat, a bizonytalanságot, a kiszolgáltatottságot és a másokra szorultságot. Időt adunk Istennek és magunknak a vele és az önmagunkkal való találkozásra." Így fogalmaz a Gyökössy Intézet felhívása.

További információk és jelentkezés itt: Zarándoklat lelkipásztoroknak