Rendszerüzenet

Szerelmes Nagytemplom

A Debreceni Református Nagytemplomba keddenként a felfedezés, szerdánként a zene, csütörtökönként pedig az élmények szerelmeseit várják, hogy a nyári programok látogatói megismerjék a Nagytemplomot.

Júliusban és augusztusban (Július 11- augusztus 17.) az érdeklődők megkóstolhatják a Nagytemplomi borokat a naplementében 40 méter magasról, családoknak múzeumpedagógiai foglalkozásokat tartanak, de a zenekedvelők sem maradnak kínálat nélkül.

Kedd – A felfedezés szerelmeseinek

Keddenként 10 órától a gyerekeket, nagyszülőket, családokat és az egyéni látogatókat is rendhagyó nyári programokra várják. A közös felfedező sétát rejtvényekkel, játékos feladatokkal teszik még izgalmasabbá, segítségükkel minden érdeklődő megismerkedhet a Nagytemplom, valamint Debrecen múltjával és jelenével.

A résztvevőknek meglepetés ajándékkal is kedveskednek a szervezők.

A program múzeumpedagógiai belépővel (1.300 Ft/fő) vehető igénybe, előzetes regisztrációra nincs szükség.

Szerda – A zene szerelmeseinek

Déli orgonazene és templomlátogatás: szerdánként 12 órától 25-30 perces mini orgonakoncert veszi kezdetét. Ezt követően a látogatók önállóan fedezhetik fel a templomot.
Jegyárak: 800 Ft/fő.
Minden szerdán harangjátékkal indul a program.

Csütörtök – Az élmények szerelmeseinek

Nagytemplomi bor a naplementében 40 méter magasról és templomlátogatás – ezzel várják az élmények szerelmeseit júliusban és augusztusban minden csütörtökön 19 órakor. A tárlatvezetéssel egybekötött túra során a templomteret, az állandó- és időszaki kiállításokat, valamint a padlásteret ismerhetik meg a látogatók. A panorámajárdára érkezve minden 18 év feletti résztvevőnk megkóstolhatja a Nagytemplom borát (Mészáros Borház - Vörös Kadarka és Rosé) és negyven méteres magasságból, a két torony között gyönyörködhet a naplementében.

Jegyárak: 2900 Ft/fő. Ez a program előzetes regisztrációhoz között!
Regisztrálni a nagytemplom.hu oldalon, személyesen a Nagytemplom Jegypénztárában vagy a 06 52614185-ös telefonszámon lehet. A programon minden csütörtökön maximum 30 fő vehet részt.

Bővebb információ a Nagytemplom oldalán olvasahtó.