Rendszerüzenet

Meghívó: Méliusz Alzheimer Café

Nagy tisztelettel és szeretettel invitáljuk a Méliusz Alzheimer Café első nyilvános alkalmára az Alzheimer-kórban, demenciában érintett kedves betegeket és kedves hozzátartozóikat, illetve a 16 éven felüli érdeklődőket!

A részvétel ingyenes, de a létszám tervezése miatt kérjük, regisztráljon: meliuszalzheimercafe@gmail.com

A szervezők a kedves hozzátartozók figyelmébe ajánlják, hogy a rendezvény teljes ideje alatt foglalkoztató felügyeletet vállalnak a demenciával élő szerettük számára.

Rendezvényüket, interaktív alkalmukat 2023. június 6-án, kedden 17 órától tartják a Régi Postás Üdülő 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 66. épületében (intézmény új neve: Szenci Molnár Albert Református Felsőoktatási Diákotthon), ahol filmvetítéssel felvezetett előadást hallhatnak az érdeklődők majd Kollár István, "Aki úgy hal meg, hogy még él..." díjnyertes film készítőjétől és Dr. Menyhárt Miklós főorvos Alzheimer szakértőtől, az Alzheimer Café hálózat alapítójától.

"Találkozzunk! Hallgassuk együtt a hozzáértő szakemberek előadásait, osszuk meg egymással tapasztalatainkat, segítsük egymást közös gondolkodással!"

Céljuk, hogy a Méliusz Alzheimer Café havonta tervezett alkalmai valódi, hasznos segítséget nyújtsanak a kedves résztvevők számára! Bíznak abban, hogy kezdeményezésük nyomán vendégeik egy egymást valóban megértő, segítő, egymást építő közösséggé formálódnak!

Főtiszteletű Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke támogatásával a Méliusz Alzheimer Café rendezvényeire, alakuló közösségére Isten áldását kérik és várják!