Rendszerüzenet

Ha március, akkor Ifivezető Képzés

„Egység – Egy test” mottóval szervezik meg az Ifjúságépítők 2023. március 17. és 19. között hagyományos továbbképző alkalmukat. Az Ifivezető Képzésre a Kárpát-medencei keresztyén ifjúsági munkában szolgálókat várják.

Az Ifjúságépítők 2017 óta szerveznek képzéseket az ifjúsági munka minden résztvevője számára, amelyeken előadásokon, beszélgetéseken, valamint személyes mentoráláson keresztül igyekeznek a gyakorlatban is alkalmazható segítséget nyújtani.

Az Ifivezető Képzés idei témája „Egység – Egy test”, amellyel közös keresztyén küldetésünkre szeretnék felhívni a figyelmet. „Nem szabad elfelejtenünk, hogy különböző ajándékokkal, különböző területeken, de együtt, közösségben szolgáljuk Krisztust – és ebben a szolgálatban szükségünk van egymásra” – vallják a szervezők.

A 2023-as Ifivezető Képzésnek a tavalyi alkalomhoz hasonlóan a budafoki Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium ad otthont. A programok a központi témát járják majd körül, ezalkalommal is közös főelőadások, 90 perces Műhelyek, személyes tapasztalatokat bemutató Storytelling, és 20 perces, inspiráló Sufni Talk előadások várják az ifimunkásokat, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a tapasztalatainak és érdeklődési körének megfelelőket.

A szervezők január 31-ig várják a jelentkezéseket az Ifivezető Képzés oldalán.

Időpont: 2023. március 17-19.

Helyszín: 1223 Budapest, Rákóczi út 17-21.

Bővebb információ: https://ifivezetokepz.es/ oldalon, illetve a rendezvény Facebook-eseményében