Rendszerüzenet

Átvisz - Imádság szeretetért

Imádságok a Lélek gyümölcséért


 

Szerető Mennyei Édesatyánk!

Megrendülve állunk Előtted és kimondhatatlan, végtelen szereteted előtt, amellyel szüntelenül keresel bennünket, életünk minden percében. Emberi értelmünknek felfoghatatlan ez az örök szeretet, ez a végtelen jóság, ez az őszinte gondoskodás, melyek által ránk ragyog arcod tiszta, gyógyító fénye.

Urunk! Te ismersz minket, látod gondolatainkat, szíveinket, s annak érzéseit. Tudod jól, hogy hiányos a szeretetünk. Nem tudjuk igazán szeretni embertársainkat, önmagunkat, és nem tudunk őszintén szeretni Téged sem, életünk hűs forrását. Sokszor úgy érezzük, a nehézségek legyőznek, és mi nem akarunk igaz menedékre találni Nálad, s nem akarunk egymás gyógyírjai sem lenni, inkább csak menekülünk, mi se tudjuk hová, magunktól is jó messze!

Istenünk! Te vagy a Szeretet! Kérünk, taníts minket szeretni. Keress meg minket, amikor elveszünk, vagy elmenekülünk. Gyógyítsd meg szíveinket, hogy önzetlen, tiszta és gondoskodó szeretettel viszonyuljunk mindenkihez. Oly nagy szükségünk van Rád, egymásra, s önmagunkra, segíts, hogy ne távolodjunk el Tőled és ne vaduljunk el egymástól sem. Te áldd meg kapcsolatainkat és erősíts meg minket, amikor nem tudunk lépéseket tenni Feléd és szeretteink felé!

Nem önmagunkért kérünk, hanem Fiad, Jézus Krisztus érdeméért, akiben megmutattad örök és végtelen szereteted!

Ámen!