Rendszerüzenet

Átvisz - Imádságok háborútól békéig - 20

A Debreceni Református Kollégium Gimnáziumában és a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumában tanuló diákok imádságai háborútól békéig.
 



 
 
 
Mindenható Urunk!
 
Néhány hete még reményteljes terveket szőttünk, a jövőnkkel kapcsolatban, s most a háború szele lengi be életünket.
 
Te, aki a Békesség Istene vagy, eléd visszük félelmeinket, aggodalmainkat és kegyelemért könyörgünk! Te, aki reményteljes jövőt ígértél a benned bízóknak, mutass velünk utat, oszlasd el a háború okozta kétségeinket és töltsd be szívünket azzal a reménységgel, hogy velünk leszel minden napon a világ végezetéig!
 
Hatalmas Urunk, Te formáld át a világ vezetőinek szívét, adj nekik bölcsességet, higgadtságot, békességre való vágyat és add, hogy szemük előtt tartsák a több millió számodra értékes ember életét!
 
Kérjük légy a kárpátaljai testvéreinkkel! Az aggódó, menekülő, földönfutóvá vált családoknak adj menedéket, a szülőknek, az ifjaknak beléd vetett bizalmat, hogy ne roppanjanak össze a mindennapi megpróbáltatások és veszteségek súlya alatt! Segítsd őket és bennünket is, hogy láthassuk, hogy bármilyen nyomás is nehezedik ránk, az a te terved része, mely által növekedhetünk hitben, bölcsességben. Hadd tudjuk meg, hogy a nehézségek által teszel minket állhatatossá és kitartóvá!
 
Szent fiad nevében kérünk, hallgasd meg imádságunkat!