Rendszerüzenet
2021. március 29.

Vision School - meghívás missziói képzésre

Az „Inter CP International” missziós szervezet missziói tanfolyamot hirdet „Látás Iskola” (Vision School) néven. A tanfolyam után szabad választással, a Lélek indítása szerint van lehetőség a közeljövőben egy két hetes missziói útra az un. 10/40-es ablakba (Ázsia, Afrika nem keresztyén országaiba). A tanfolyam díja tizenkilencezer forint.
Alább közöljük Dobos Ágoston békésszentandrási lelkipásztor meghívóját. 

„Mert úgy szerette Isten e világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János evangéliuma 3:16)

„Hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek” (Mk 16:15)

Kedves Testvéreim az Úr Jézusban!

Szeretettel hívlak Benneteket az „Inter CP International” missziós szervezet tanfolyamára missziói „Látás Iskola” (Vision School) néven. A tanfolyam után szabad választással a Lélek indítása szerint van lehetőség a közeljövőben egy 2 hetes missziói útra az un. 10/40-es ablakba (Ázsia, Afrika nem keresztyén országaiba). A tanfolyam díja: 19.000.Ft.

Jelentkezni az alábbi linken lehet:   https://www.surveymonkey.co.uk/r/S21VSHUNReg

Jelentkezési határidő: 2021. április 1.

Az aktuális pandémia rendelkezéseknek megfelelően szükség szerint, a személyes részvétel helyett online képzésre tudunk váltani, vagy visszatérni online-ból személyesre. A változásokról értesítjük a regisztrált jelentkezőket. Az időpontok függetlenek a járványügyi helyzettől, és amennyiben a pandémia rendelkezések szerint lehet személyesen találkozni, a helyszínek a következők (egy személy csak egy helyszínt/időpontot választhat, menetközben változtatni nem lehet a helyszíneket és időpontokat):

Vasárnapokon  15.00-19.00 -ig 2021. április 11.- május 30.

-BUDAPEST Baross téri Református Egyházközségben (1146 Budapest Szabó József u. 16 = Református Zsinati Székház)

-DEBRECEN - „ A Ház” gyülekezet (Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 61)

Szombatonként 11.00-15.00-ig 2021 április 10.-május 29.

-SZÉKESFEHÉRVÁR - MPE Székesfehérvári Gyülekezete  (Székesfehérvár, Tompa Mihály u. 50)

-SZEGED – Honvéd téri Ref. Egyházközség (Szeged, Tisza Lajos krt. 91)

Missziós doktori tanulmányaim nyomán alakult ki bennem az a látás, hogy a külmissziós gyakorlatunkban előre lépve nemcsak Krisztusnak engedelmeskedünk, hanem ez visszahat a belmissziós megelevenedésünkben. Ezért már lassan húsz éve keresem azokat a missziós lehetőségeket, szervezeteket, amelyek segítségével gyülekezeti tagokat, fiatalokat rövid távú (2-3) hetes külmissziós utakra lehet felkészíteni és kiküldeni. Az „Inter CP” elnevezésű missziós szervezet un. „Látás iskola” címén missziós tanfolyamokat tart világszerte, és utána egy 2 hetes terepgyakorlatra küldik ki az önként jelentkezőket személyes baráti evangélizáló utakra azokba az országokba, ahol a keresztyénség alig van jelen. 2020 tavaszán elvégeztem én is egy ilyen „Látás Iskolát” és 2021-ben  három hetet Egyiptomban tölthettem csodálatos evangéliumi élményekkel missziói úton. Eddigi benyomásaim nyomán is bátran hívok részvételre másokat. A tanfolyam elsősorban angolul beszélő egyetemisták részére tervezett, de van lehetőség a felnőtt és angolul csak alapfokon beszélők számára is, mivel a tanfolyam angol-magyar fordítással történik.

Szívesen küldünk kérésre részletesebb információkat a szervezetről, és a képzésről akár Neked, akár más érdeklődőnek. Tapasztalataimról kérésre szívesen személyesen is beszámolok.

Életedre és szolgálatodra Isten további áldását kívánom. A szervezők nevében tisztelettel, szeretettel Krisztusban:                               

Dr. Dobos Ágoston békésszentandrási lelkész, Békés megyei missziói előadó

Békésszentandrás, 2021. március 24.

Békésszentandrási Református Egyházközség

5561 Békésszentandrás, Kálvin u. 14.

Tel: (36)-20-243-5392

email: dobos.agoston@szarvasnet.hu