Rendszerüzenet
2021. március 17.

Megjelent az Igazság és Élet 2021/2 száma

Megjelent az Igazság és Élet 2021/2 száma, amely április–május-június hónapokra (Nagycsütörtöktől Szentháromság utáni 4. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, online gyermek-istentiszteletekhez.

A kitekintés rovatban ezúttal Kállai Imre „Szorongok, tehát vagyok. Vagyok, tehát szorongok”; Peres Imre „Halálhírek, gyászjelentések és megemlékezések III.” valamint Gacsályi Zsolt és Porkoláb András József „A református zarándoklat teológiája” című tanulmányai olvashatók. A könyvajánlóban Lenkeyné Semsey Klára: Márk evangéliumának magyarázatáról Balog Margit, a Fazakas Sándor és Kovács Krisztián szerkesztette „Mielőtt megformáltalak az anyaméh-ben…” Az élet kezdetén felmerülő döntések keresztyén etikai megközelítése című tanulmánykötetéről Fazakas Sándor, valamint Fekete Károly: Két percben. Ige−gondolat−fohász című könyvéről Fazakas Gergely Tamás recenziói olvashatók.

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16. – www.lelkesztovabbkepzo.hu), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál, valamint a debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.