Rendszerüzenet
2020. december 15.

A Kelet-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózat évzáró, karácsonyi áhítata

A Kelet-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózat közössége december 15-én, a Debreceni Nagytemplom Imatermében tartotta évzáró munkatársi áhítatát.

Dr. Fekete Károly püspök úr igei szolgálatában nevelőszülőket, munkatársakat és gyermekeket egyaránt buzdított az Istenhez való meghátrálás nélküli ragaszkodásra. Kifejezte sajnálatát, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, most nem a zsúfolásig megtöltött templomban ünnepelhetünk. Ugyanakkor mindenki számára bensőséges, Isten és egymás iránti örvendező családi együttlétet kívánt.



Ezt  követően Beszterczey András Irodavezető úr köszöntötte a jelenlévőket, kifejezve elismerését az év során végzett rendkívüli munkájáért.  Majd sor került az elismerések átadására. Az Év Szakmai vezetője díjat Szilágyi Sándor kapta, az Év tanácsadója Hegedűs Csaba, Juhászné Fülöp Andrea, Káplárné Mészáros Ágnes és Tóth Erika lett, az Év Ügyintézője díjat Papp-Keczán Tímea vehette át. Az Év Nevelőszülője elismerésben húsz nevelőszülő részesült, a nevükben Borsos Józsefné vette át az okleveleket, aki maga is a díjazottak közé tartozik. Miklósi Erzsébet Intézményvezető köszönő szavaival záródott a rendhagyó ünnepi alkalom.