Rendszerüzenet
2020. november 20.

Közös adománygyűjtés Debrecenben

Advent közeledtével Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Debreceni Karitatív Testület, a Hajdúdorogi Főegyházmegye, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület egy minden eddiginél szélesebb körű közös megmozdulás keretében szeretne segítő kezet nyújtani a rászorulóknak, melyhez tisztelettel kérjük és várjuk az Önök csatlakozását, felajánlásait is.

A Magyar Református Szeretetszolgálat által biztosított és városszerte kihelyezett Szeretetdobozokban tartós élelmiszereket és tisztálkodó szereket gyűjtünk, melyeket karácsony előtt juttatunk el a nehéz helyzetű családoknak, egyéneknek.

A Szeretetdobozokba elsősorban legalább fél éves szavatossággal rendelkező tartós élelmiszereket (cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt stb.) várunk, de szívesen fogadunk tisztálkodási- és tisztítószereket, főként mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek- és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt is. Külön köszönjük, ha cukor- vagy gluténmentes termékekkel, például édesítőszerrel, cukormentes keksszel, gluténmentes tésztával gondolnak az étel intoleranciával küzdőkre is.

A dobozok igénylésével, valamint a felajánlások elszállításával kapcsolatos további tudnivalók és információk tekintetében Iszlai Gergely, a Magyar Református Szeretetszolgálat operatív vezetője készséggel áll rendelkezésükre (elérhetősége: telefon: +36/30/484-4159, e-mail: iszlai.gergely@jobbadni.hu).

Fotók: Lucski Zsófia