Rendszerüzenet
2020. március 16.

Rendkívüli ügyeleti rend és ügyfélfogadási rend változás

A Tiszántúli Református Egyházkerület Elnöksége – a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozását célzó kormányzati intézkedések nyomán, munkavállalói, ügyfelei és mindnyájunk családtagjai védelme érdekében – felülvizsgálta az ügyfélfogadás és hivatali munkavégzés rendjét, és az alábbiak szerint módosítja azt.

A fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 16. napjától a Tiszántúli Református Egyházkerület Püspöki Hivatala a személyes ügyfélfogadást megszünteti és rendkívüli ügyeleti rendet vezet be, és az egyházkerület fenntartásában lévő minden hivatalra és intézményre kiterjeszti.

Ezúton felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ügyintézés a továbbiakban elsősorban e-mailben történik. Lehetőség szerint minden levelet, hivatalos dokumentumot az e-mailhez csatolva, szkennelve juttassanak el részünkre a tiszantul@reformatus.hu e-mail címre.

A nagyobb mennyiségű irodai dokumentumokat az iroda ajtajában lévő dobozba  lehet elhelyezni. A postai úton vagy személyesen a dobozba helyezett iratok feldolgozását csak az átvétel időpontjától számított 5 nap múlva tudjuk megkezdeni vírusvédelmi okokból, így erre legyenek tekintettel. Az aláírnivalókkal kapcsolatban ugyanez a helyzet.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében személyes találkozók elhalasztását kérjük, az ügyek jelentős részénél az elektronikus ügyintézést javasoljuk.

Rendkívüli esetben a Püspöki Hivatal a 52/614-500 számon hétköznaponként ügyeleti időben, 8.00-12.00 között hívható.

A rendkívüli ügyeleti rendszer és a személyes ügyfélfogadás szünetelése visszavonásig tart. Tájékozódni a TTRE honlapján lehet.

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

A Tiszántúli Református Egyházkerület Elnöksége nevében: 

Dr. Fekete Károly

püspök