Rendszerüzenet
2020. február 11.

Dombostanya gyermekei és idősei is részesülnek az MRSZ adományában

Február 12-én, szerdán 15 órakor a dombostanyai református gyülekezeti házban tartós élelmiszert, téli ruhát és cipőt kapnak a rászorulók, valamint két kalodányi játékot adományoz a Magyar Református Szeretetszolgálat a helyi óvodának.

A Magyar Református Szeretetszolgálat nemcsak az adventi időszakban segíti adományokkal a rászorulókat, hanem folyamatosan nyújt támogatást, legyen szó akár tartós élelmiszer csomagokról, ruháról vagy játékokról.

A Debrecentől mintegy 13 kilóméterre található Dombostanyára nem először látogat a Magyar Református Szeretetszolgálat, hogy adományaival segítse a tanyavilágban élőket. Ezúttal intézménynek és magánszemélyeknek is segít az Alapítvány.

Február 12-én a helyi Református Gyülekezeti Házban 50 tartós élelmiszercsomag, téli ruhaneműk, cipők és takarók kerülnek kiosztásra a rászorulók között, majd a helyi óvoda számára ad át az MRSZ két kalodányi játékot, hogy ezzel is segítse az intézmény munkáját, és örömet okozzon a helyi gyermekeknek.

Az adományok átadásán részt vesz a Magyar Református Szeretetszolgálat részéről Oláh István kuratóriumi elnök, valamint Iszlai Gergely operatív vezető. Az adományokat átveszik Tárnok Tamás és Lakatos Zoltán lelkipásztorok.