Rendszerüzenet
2019. november 23.

Érzelmi karate: Sziszifusz néha sírva röhögne

Érzelmi karate: Sziszifusz néha sírva röhögne - címmel tart előadást Nagy Tamás, szakpszichológus a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen november 27-én, szerdán 16.15-től. A párkapcsolatokról szóló előadás nyilvános és ingyenes.

Párkapcsolatunk mindennapjaiban felfedezhetünk olyan érzelmi helyzeteket, melyek szinte ismétlési kényszerként hatva, újból és újból lejátszódnak, lejátszódhatnak a pár tagjai között, mindkettőjük által ismert forgatókönyv szerint. 

Honnan jönnek és hogyan működnek ezek a játszmák, mit tanulhatunk belőlük, megállíthatóak és megváltoztathatóak-e a párkapcsolat dinamikájában? További kérdésként pedig felmerül, hogy lehetnek-e hasznosak ezek a játszmák: van-e tanulságuk és amennyiben igen, hogyan vihetjük tapasztalatainkat tovább más élethelyzeteinkben? A kérdésekre Nagy Tamás szakpszichológus válaszol majd előadásában.

Időpont: november 27. szerda, 16:15

Helyszín: Debreceni Református Hittudományi Egyetem, Kölcsey Ferenc terem (239)

Az előadások ingyenesek és nyilvánosak.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

A sorozat további alkalmai:

12.04. Sajtos Szilárd - "Minden egész eltörött" - család és veszteség

12.11. Dr. Kádár Annamária - Önismeret + önbecsülés = ❤️

Az esemény az „Önismeret, párkapcsolat, család” előadás-sorozatnak a része, amelyet a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem és a Debreceni Egyetem közösen szervez idén ősszel. Az együttműködés célja, hogy a fiatalok ismert és elismert szakemberektől halljanak hiteles előadásokat.

Facebook-esemény