Rendszerüzenet
2019. január 04.

Beszélgess az óriáskeréken! - Ég és Föld között - hanganyaggal

A szervezők célja, hogy közvetlen és kötetlen találkozásokat hozzanak létre hét debreceni keresztyény felekezet képviselői és az egyházzal ritkán kapcsoltba kerülő érdeklődők közt 2019. január 5-én a debreceni főtéren található óriáskeréken.

Az óriáskerék 35 kabinjában egyszerre zajló beszélgetéseken a részvétel ingyenes lesz, mindössze regisztrálni kellett, összesen 150 fő jelentkezését tudták fogadni a szervezők. Az érdeklődés óriási volt, a hat fős gondolákban a kiadó helyek pillanatok alatt elfogytak. Nemcsak Debrecenből, hanem a környező megyékből is érkeznek résztvevők.

A különleges program a Szólj be a papnak Egyesület és a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. közös rendezvénye.

A szervezők célja, hogy közvetlen és kötetlen találkozásokat hozzanak létre hét debreceni keresztyény felekezet képviselői és az egyházzal ritkán kapcsoltba kerülő érdeklődők közt.

Ebből az alkalomból Rómától a Kálvinista Rómáig bezárólag tíz településről érkeznek egyházi személyiségek Debrecenbe. Itt lesz - többek között - Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke, Kocsis Fülöp, a Hajdúdorogi főegyházmegye érsek-metropolitája, Palánki Ferenc, a debrecen-nyíregyházi római katolikus egyházmegye megyés püspöke és Sajgó Szabolcs, jezsuita szerzetes, a Párbeszéd Háza igazgatója.

Facebook-esemény

Videó

Az eseményt megelőzően Papp Beatrix készített interjút Berecz Péter főszervezővel az Európa Rádióban:

Letöltés