Rendszerüzenet
2018. december 14.

A Balmazújváros Református Ifjúságáért Egyesület

2018 nyarán megalakult az ifjúsági egyesület, mely céljául tűzte ki, hogy közelebb hozza a fiatalokat Isten Igéjéhez, lehetőséget teremtsen a balmazújvárosi református fiatalok közösségi tevékenységéhez a kultúra, az oktatás, a képességfejlesztés, a tehetséggondozás, a sport és a hitélet megélésének területén.

alt

Ennek érdekében színes programokkal várjuk az érdeklődő fiatalokat. Az egyesület aktívan együttműködik a Balmazújvárosi Református Egyházközség gyülekezetével, illetve a Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda is szoros kapcsolatban áll velünk. Fontosnak tartjuk, hogy a fiataljaink a gyülekezet aktív tagjai legyenek, ezért programjainkon – az ifjúsági alkalmak kivételével – korhatártól függetlenül mindenki részt vehet.

alt

Eddigi alkalmainkon szó esett a családról, a reformációról, valamint az adventről és a karácsonyról. Témáinkat négy típusú program segítségével járjuk körbe – ifjúsági alkalmon (ifin), filmklubon, öt órai teázáson és zenés áhítaton vehetnek részt az érdeklődők. Csatlakoztunk a Magyarországi Református Egyház szervezésében megrendezett Kárpát-medencei református ifjúsági imaéjjelhez is, ahol közösen imádkoztunk a családokért.

 alt 

A tematikus programokon túl is szervezünk alkalmakat közösségépítés céljából, többek között decemberben adventi kézműves délutánon és mézeskalácssütésen vehetett részt az ifjúság, december 22-ig pedig az imaséta csendességét biztosítjuk pénteki és szombati napokon.

Jövőre is szeretettel várunk mindenkit eseményeinken! Egy kis ízelítő várható témáinkból: évtervezés, szabadidő, babonák, szeretet-szerelem…

 alt 

Szeretettel fogadjuk mindazok jelentkezését december 31-ig, akik a következő évben egyesületünk tagjai kívánnak lenni. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: reformatusifjusagert@gmail.com.

A programok tagságtól függetlenül mindenki számára nyitottak és ingyenesek

Működésünkről bővebb információt Facebook-oldalunkon, illetve weboldalunkon találhatnak.

Az egyesület vezetősége