Rendszerüzenet
2018. augusztus 28.

Több, mint osztálykirándulás

Több, mint osztálykirándulás címmel középiskolások számára készített rendhagyó ajánlatot a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, teljes körű szolgáltatást nyújtva az osztálykirándulóknak.

Egyedi, teljes körű szolgáltatás nyújtunk osztálykirándulóknak. Nem kell mást tenni, csak bejelentkezni és élvezni a rendhagyó programokat. Teljes körű csomaggal várjuk az érkezőket, amely tartalmazza a szállást, az étkezést, valamint Debrecen felfedezését élménygazdag és játékos formában.

Levesszük a szervezés terheit a pedagógusról

Az osztályfőnököknek, pedagógusoknak nem szükséges szállás és ebédfoglalással fáradni, külön belépőjegyeket vásárolni, komplett szolgáltatással állunk a csoportok rendelkezésére. A Debreceni Református Kollégium és a Nagytemplom Nemzeti Emlékhely, ezért vonattal ingyenes az utazás.

Miért éppen mi?

Igazodva a kor és a fiatalok igényeihez különleges élményre hívjuk a diákokat. Városfelfedező játékunkban rejtvényről rejtvényre haladva ismerik meg a Kálvinista Róma titkait, a legérdekesebb belvárosi épületek környezetében, megismerve egykori híres debreceni írók, költők szellemiségét. A diákok szórakozva, könnyed hangulatban találkoznak a Nemzeti Emlékhelyekkel és a történelmi eseményekkel. Programelemeinken keresztül nagy hangsúlyt helyezünk a közös játékra, a csapatépítésre, az osztályközösség erősítéséért.

Bejelentkezés és további információ: osztalykirandulas@drhe.hu

www.osztalykirandulas.drhe.hu

 alt