Rendszerüzenet
2018. július 26.

Pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés

Vezető beosztásban dolgozol? Számos kihívással nézel szembe? Szerezz nálunk intézményvezetői és szervezetfejlesztési ismereteket! Gyakorlati tudást kapsz tőlünk, ha egyházi fenntartású intézmény vezetőjeként, munkatársaként dolgozol, vagy ilyen pályára készülsz.
 
A pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztési mesterszak több mint 10 éve indult először a Hittudományi Egyetemen. A képzés szervezetfejlesztési szakiránya négy féléven át gyakorlati teológiai, valamint szervezetfejlesztési és menedzsment, illetve közigazgatási, jogi és pszichológiai ismereteket közvetít. Ezek nagyban segítik a vezetői kompetenciák elsajátítását, a kreatív stratégiai gondolkodást, valamint a speciális egyházi szempontok érvényesítését egy-egy intézmény közép és hosszú távú fejlesztésében.
 
A felekezetileg nyitott, egyetemi végzettséget nyújtó képzés 2018 szeptemberétől szeretettel várja levelező tagozatára azokat az érdeklődőket, akik hitéleti alapképzéssel (diakónus, katechéta-lelkipásztori munkatárs, kántor, közösségszervező stb.), vagy lelkészi végzettséggel rendelkeznek. A képzésre felvételt nyerhetnek azok az érdeklődők is, akik ugyan nem hitéleti szakképesítéssel rendelkeznek, de valahol már elvégeztek egy legalább 50 kreditnyi teológiai minor részismereti képzést. A konzultációkra kéthetenként, péntek és szombati napokon kerül majd sor.
 
Bővebb információ: felveteli.drhe.hu
Forrás: drhe.hu