Rendszerüzenet
2018. június 28.

80 éves Nagy László nyugalmazott püspökhelyettes

2018. június 27-én ünnepelte 80. születésnapját Nagy László, a Tiszántúli Református Egyházkerület nyugalmazott egyházkerületi lelkészi főjegyzője.  

A volt püspökhelyettest gyulai otthonában kereste fel és családi körben köszöntötte Fekete Károly püspök és hivatali utódja, Derencsényi István egyházkerületi főjegyző. A püspök személyes hangú köszöntésében hálát adott Istennek Nagy László hűséges lelkészi és egyházkormányzói szolgálataiért, melyet a dombrádi, a nagyszekeresi, a szeghalmi és a gyulai gyülekezetek lelkipásztorakánt, a Békési Református Egyházmegye espereseként és a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökhelyetteseként végzett.

alt

Az egyházkerületi küldöttség egy egyedi kiadású Szentírással ajándékozta meg az ünnepeltet. Nagy László meleg szavakkal köszönte meg a születésnapi köszöntést és a családias légkörű beszélgetés során Isten iránti hálával idézte fel több évtizedes szolgálatának állomásait, élményeit és tapasztalatait. Isten éltesse sokáig Nagy László nyugalmazott főjegyző urat és adjon neki még sok, boldog születésnapot!

 alt 

Fotók: Barcza János