Rendszerüzenet
2018. március 19.

Megjelent az Igazság és Élet 2018/2 száma

Megjelent az Igazság és Élet 2018/2 száma, amely április-május-június hónapokra (Húsvét első napjától kezdődően Szentháromság után 4. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági bibliaórához. 

A kitekintés rovatban a Magyarországi Evangélikus Egyház lelkészi életpálya modelljéről olvashatunk, a könyvajánlóban pedig Németh Dávid: Vallásdidaktika; Németh Tamás (szerk.): Igaz hit és megújulás. A reformáció teológiájának inspiráló hatása ma ésGerhard Weger: Von Arbeit bis Zivilgesellschaft. Zur Wirkungsgeschichte der Reformation. [A munkától a civil társadalomig. A reformáció hatástörténete] című új kiadványokról találhatunk recenziókat.

alt

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16 – www.lelkesztovabbkepzo.hu, 1), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.