Rendszerüzenet
2018. február 13.

Kövesse továbbra is a TTRE híreit a Facebook oldalunkon

Nem akar lemaradni Facebookon a híreinkről? Megmutatjuk, hogy mit kell tennie!
 
Január elején jelentette be a Facebook, hogy átalakítja az egyik legfontosabb felületét, a Hírfolyam működését. A hírfolyam nem más, mint az az oldal, amelyet elsőként lát, ha belép a Facebookra. Ha nem szeretne lemaradni a tartalmainkról, megmutatjuk, hogy mit kell tennie.
 
Az átalakítás után a hírfolyamán több bejegyzést fog látni az ismerőseitől, és kevesebb hirdetéssel, cikkel fog találkozni. Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója azt várja ettől a váltástól, hogy hosszú távon az emberek elégedettebbek, boldogabbak lesznek, tudatosabb felhasználók – hiszen jobban tudnak arra figyelni, hogy kitől szeretnének tartalmakat látni –, így minőségibbé válik majd a közösségi oldalon töltött idő, és kevesebb álhírrel is találkozhatnak majd a felhasználók.  
 
Ha a Facebookon szokta követni a híreinket, és továbbra sem szeretne lemaradni a cikkeinkről, videóinkról, a következőket kell tennie:
 
Asztali gép, laptop
 
Először lépjen be Facebook profiljába, majd keresse ki a Tiszántúli Református Egyházkerület - ttre.hu Facebook-oldalát. Oldalunkon a borítókép alatt kattintson a „Követed” menüpontra, majd a legördülő menüből válassza a ki a Megjelenítés elsőként lehetőséget.
 
alt
 
Telefon, tablet
 
Telefonján vagy tabletjén a Facebook alkalmazás keresősjének segítségével kattintson Facebook-oldalunkra, majd keresse ki az üzenetküldés sáv alatt található „Követed” gombot. A gombot nyomja meg hosszan, majd a felugró ablakban jelölje meg a jobb oldalt található „Megjelenítés elsőként” lehetőséget.
 
alt