Rendszerüzenet
2017. december 20.

A Szentírás vándorútja a Bihartordai Református Egyházközségben

Bihartordára érkezett a reformáció 500. évfordulója alkalmából készült Vándorbiblia. Szívből gratulálok a remek gondolat kitalálójának, elindítóinak. További áldásos ötlethez kívánok jó egészséget.

2017. december 18-án meghatottan vettük kézbe az ünnepi kötésbe öltöztetett öregbetűs szentírást, amely a Tiszántúli gyülekezeti tagokkal köt össze bennünket.

alt

Köszönjük, hogy részesei lehetünk ennek a lélekemelő, egyben figyelemfelkeltő láncolatnak. Ez alkalomból fogadhattuk, együtt imádkozhattunk, énekelhettünk, beszélgethettünk a Nagyrábéról érkezett testvéreinkkel, akik nagy szeretettel hozták a Vándorbibliát.

Kis Dávid Nagytiszteletű Úr, közös lelkipásztorunk olvasta fel az aktuális igeszakaszt, és mondott áldást a Biblia követőire. Másnap délután vittük tovább Bihardancsházára, ahol meghatottan fogadták a Vándorbibliát és gazdag szeretetvendégséggel várták a küldöttséget, a gyülekezet tagjai és lelkésznője.

alt

Ezúton is köszönjük az áldásos együttlétet.

Hiszem, hogy mély nyomot hagy, és megújuló fényt hoz ez a különleges élmény a legkisebb településtől a legnagyobb városig. Isten áldása kísérje a Biblia útját és Mindannyiunkat.

Papp Margit - presbiter

További fotók ITT érhetőek el.