Rendszerüzenet
2017. november 21.

Egyházkerületi köznevelési elismerések 2017-ben

Immáron hagyománnyá vált, hogy a Tiszántúli Református Egyházkerület díjakat adományoz azoknak a pedagógusoknak, akik a köznevelés területén kiemelkedő munkát végeznek, és a református hagyományok és értékek megőrzésének, továbbvitelének érdekében sokat tesznek.

altBerényi Györgyné

alt
dr. Bács Jenőné

altOzsváth János

A 2017. évben az Egyházkerületi Tanács kiemelkedő munkájuk elismeréseként a Tiszántúli Református Egyházkerület Pedagógiai Díja elismerést adományozta Berényi Györgyné, a Debreceni Református Kollégium Általános Iskolája igazgatója, dr. Bács Jenőné, a Debrecen-Bánki Református Általános Iskola igazgatója és Ozsváth János, a tiszafüredi Bán Zsigmond Református Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti iskola igazgatója számára. A díj átadására iskolai ünnepélyeken került sor.

altKecsmár Lászlóné

altNémeth Lea

altVidáné Kósa Orsolya

altBarna Gábor

altLukucz András

A Tiszántúli Református Egyházkerület Elnöksége a református köznevelés területén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként a Tiszántúli Református Köznevelésért elismerő oklevelet adományozta Kecsmár Lászlóné, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola igazgatóhelyettese, Németh Lea, a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma Internátusának vezetője, Vidáné Kósa Orsolya, a Debreceni Református Kollégium Általános Iskolája tanára, Barna Gábor, a nyírbátori Báthory Anna Református Általános Iskola igazgatóhelyettese, valamint Lukucz András, a nyíregyházi Jókai Mór Református Általános Iskola tanára számára.

Németh Lea az oklevelet a Gimnázium tanévnyitó ünnepélyén vette át.

Kecsmár Lászlóné, Vidáné Kósa Orsolya, Barna Gábor és Lukucz András az elismerő oklevelet 2017. november 3-án a Tiszántúli Református Egyházkerület Közgyűlésén vette át.

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk. Életükre Isten áldását kérjük!

Fotók: Barcza János
Magánarchívum