Rendszerüzenet
2017. november 15.

500 perc futball

Kedves Lelkipásztor Testvérek!

A Reformáció jubileumi évében egy egyedülálló futballmérkőzésre hívunk-várunk titeket 2017. november 24-én Nyírbátorba. Az 500 év apropóján 500 percen keresztül szeretnénk folyamatosan, megállás nélkül játszani.

Az eddigi rendszeres bajnokságoktól eltérően most nem a versenyre helyezzük a hangsúlyt, hanem – a játék mellett - legfőképpen a közösség megélésére. Nem egymás ellen, hanem egymással, együtt futballoznánk. A sportolás mellett pedig helyet és teret szánunk egymás megismerésének, közös gondolkodásnak, együtt imádkozásnak, jó gyakorlatok megbeszélésének. 

A gyülekező 9-10 óra között a Báthory Anna Református Általános Iskolában lenne (4300 Nyírbátor, Fáy A. u. 17, 1), 10 órakor pedig elkezdődik a kicsivel több mint 8 órán át tartó mérkőzés!

A bejelentkezőket/résztvevőket 2 csapatba osztjuk és ez a két csapat fog egymással küzdeni egész nap. Természetesen mindenki annyit játszik, amennyit bír (vállal, 1), de terveink szerint 5 percenként lennének cserék, így mindenki egyhuzamban 25 percet játszana.

Nem csak azokat hívjuk, akik szeretnek focizni, hanem azokat is akik, csak egyszerűen szeretnének részt venni ezen a napon. Természetesen szurkolókat is várunk! 

A mérkőzéssel párhuzamosan alternatív programmal készülünk. Lehetőség lesz a templomot meglátogatni, imasétán részt venni, imaközösségben együtt lenni, valamint fórumbeszélgetés is lesz egyházunk aktuális kérdéseiről. (Ennek részletes programját később küldjük.)

Reménység szerint Ft. Fekete Károly püspök úr is megtisztel minket jelenlétével.

A napot egy közös vacsorával zárjuk.

A szervezés megkönnyítése érdekében arra kérünk mindenkit, hogy legkésőbb november 19-ig jelezze vissza részvételi szándékát, alábbi elérhetőségek egyikén.

nyirbator@reformatus.hu  +36-30-27-27882 (Fazakas Ferenc Sándor)

Bővebb információért is forduljatok bizalommal hozzánk!

Áldáskérő tisztelettel,

dr. Gaál Sándor
esperes

Veres Péter
lelkipásztor

Fazakas Ferenc
lelkipásztor