Rendszerüzenet
2017. október 08.

II. Napközis Hittantábor Fehérgyarmaton

2017. augusztus 7. és 11. között második alkalommal rendeztük meg a Napközis Hittantáborunkat. Az előző év áldásain felbuzdulva, csaknem megduplázva a létszámot közel 90 gyermek táborozott a templomkertben, belakva az Isten házát és udvarát.

A bibliai téma Józsué könyve volt. A központi üzenet: „…légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr mindenütt, amerre csak jársz.”

A reggeli gyülekező után, játékos torna, majd a templomban tanítás, aranymondás tanulás. Ezt követték a sor és állomás versenyek. Kiadós tízórai, szabadidő, ebéd. Minden délután szabad program: Ugráló vár, lovaglás, íjászkodás, lovas kocsizás, kézimunkázás, rendőr és tűzoltó kocsi megtekintése, arcfestés... Végül mindennap uzsonna és búcsúzás.

Az Isten kegyelméből idén is szépen összegyűltünk és az átlag táboroztatás költségei alatt tudtuk megszervezni alkalmainkat, hogy azok is eljuthassanak egy ilyen táborba, akiknél több gyermek is van, és anyagilag nem tehetnék meg.

Köszönet a rengeteg természetbeni, és anyagi adományért. És nem utolsó sorban a szolgáló gyülekezeti kezeket. Ugyanis tábor ideje alatt közel 50 segítővel voltunk megáldva, kik idejüket, energiájukat, szánták oda ennek a missziói szolgálatnak.

S.D.G.

Egyedül Istené a Dicsőség!

U.i.: Jövőre folyt. köv.!

Petróczi Szabolcs
beosztott lelkipásztor
Fehérgyarmat