Rendszerüzenet
2017. szeptember 26.

Igazság és Élet 2017/4

Megjelent az Igazság és Élet 2017/4 száma, amely október-november-december hónapokra (Szentháromság utáni 16. vasárnapjától kezdődően Óévig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági istentisztelethez, képmeditációkhoz; tovább folytatódik az előző számban megkezdett, és az on-line változatban PPT-n is elérhető egész évre szóló gyermek-istentiszteleti sorozat. 

A kitekintés rovatban a reformáció zenei örökségéről olvashatunk reflexiót, a könyvajánlóban Kustár Zoltán: A protestáns Revideált újfordítású Biblia (RÚF 2014) ószövetségi részében végzett módosítások, illetve Püsök Sarolta: Útközben című kötetekről találhatunk recenziókat.

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16 – www.lelkesztovabbkepzo.hu, 1), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál, valamint a Debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.