Rendszerüzenet
2017. szeptember 15.

A Szentírás vándorútja a Hajdúböszörmény Kálvin téri Református Egyházközségben

A Biblia, ami összeköt

Örömmel és hálaadással gyűlt egybe a Hajdúböszörmény Kálvin téri gyülekezet, amikor a Tiszántúli Egyházkerület által elindított Vándorbiblia megérkezett közénk. 

Külön ajándéka volt az alkalomnak, hogy a város másik református közössége, a Bocskai téri gyülekezet küldöttségétől vehettük át ezt a nagyon szép, s a reformáció központi felfedezését (Sola Sciptura) elénk táró kiadványt.

alt

Szó szerint közelhozott, testvéri gesztusokra késztetett, a krisztusi szeretet megélésére adott áldott lehetőséget. Szeretnénk ebben élni és növekedni a jövőben, Urunk dicsőségére és gyülekezetink lelki épülésére.

alt

Hálát adunk Mennyei Atyánknak, hogy megajándékozott minket ezzel a testvéri együttléttel, köszönjük az Egyházkerület kezdeményezését, s hálásak vagyunk a Loment Péter és kedves felesége, Lomentné Szopkó Tünde lelkipásztorok által vezetett küldöttségnek, hogy a város fő utcáján - palástosan végigsétálva - „elvándoroltatták” hozzánk Isten Igéjének ezt  a különleges kiadását, a Bibliát, amely összeköt: „Ezek pedig azért írattak meg, hogy higgyétek: Jézus a Krisztus, az Isten Fia, és e hitben életetek legyen az ő nevében.” (János 20.31)       

Somogyi László
lelkipásztor