Rendszerüzenet
2017. július 25.

Jánkmajtisi gyerekek vágáshutai táborozása

"...az URat követik, parancsolatait, intelmeit és rendelkezéseit teljes szívükből és teljes lelkükből megtartják, és teljesítik a szövetség igéit." (2Kir 23, 3)
 
Július közepén harminckilencen indultunk el Vágáshutára felnőtt kísérőkkel együtt. Minden napunk áhítattal kezdődött, Jósiás király történetéből felismerhettük, hogy mennyire fontos az Isten Igéjének követése. 
 
Az áhítatokat bibliai vetélkedő követte, melyet a gyerekek nagy lelkesedéssel végeztek. Első nap már bele is vágtunk a csodás környék felfedezésébe, ellátogattunk Regéc várába, végig jártuk a vár minden zegét-zugát és a nap végére kicsit el is fáradtunk. Kedden nagy kalandban volt részünk, elmentünk a zempléni kalandparkba, Sátoraljaújhelyre, bobozni és libegőzni lehetett. Mindenki nagyon élvezte. A libegőről be lehetett látni a környéket, és gyönyörködni lehetett a csodás panorámában. Szerdán, sportnapon vehettek részt táborozóink. Hegyet másztunk, a hegy tetején lévő játszótéren nagyon élvezetes volt számukra a játék. Délután pedig a helyi sportpályán folytatódtak a vetélkedők. A nap végén ki is hirdettük a győztes csapatot. A csütörtöki kisvasútozás végállomásán leszálltunk, és egy 3km-es tanösvényen, visszagyalogoltunk Kőkapura. Kicsit kihívást jelentett, de egyben összekovácsolta a csapatot, hiszen egymást segítve értünk le a hegyről. Nagyon jó, és kalandos napban volt részünk. Az utolsó napon, pénteken megnéztük a Sárospataki várat, majd elindultunk haza. 
 
alt
 
Csodálatos egy hétben volt részünk, gyönyörű helyeken járhattunk. Nem csak testi, de lelki erősítést is kaptunk. Nem csak egymáshoz kerülhettünk közelebb, hanem Istenhez is. Barátságok szövődtek, új emberekkel ismerkedhettünk meg. Bízom benne, hogy jövőre is megismételjük!
 
 
 
Kanyó Andrea