Rendszerüzenet
2017. június 21.

Megjelent az Igazság és Élet 2017/3 száma

Megjelent az Igazság és Élet 2017/3 száma, amely július-augusztus-szeptember hónapokra (Szentháromság utáni 3. vasárnapjától kezdődően Szentháromság utáni 15. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági tanévnyitó istentisztelethez; továbbfolytatódik az előző számban megkezdett, és az on-line változatban PPT-n is elérhető egész évre szóló gyermek-istentiszteleti sorozat. 

A kitekintés rovatban a 20 éves Debreceni Nyilatkozatról olvashatunk teológiai reflexiót, a könyvajánlóban pedig a Fazakas Sándor által szerkesztettA protestáns etika kézkönyve ésugyancsakFazakas Sándor: Vétkeztünk… Egyház a történelmi és társadalmi bűnösszefüggések rendszerében című új kötetekről találhatunk recenziókat.

alt

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16 – www.lelkesztovabbkepzo.hu, 1), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.