Rendszerüzenet
2017. május 24.

Lelkipásztori zarándoklat

Lelkipásztori zarándoklat

Kedves Testvérek!

A Tiszántúli Ref. Egyházkerület Pasztorációs Intézete ismét zarándoklatra hívja mindazokat, akik - akár először, akár újra – jó szívvel választanák az Isten előtt való elcsendesedésnek eme formáját.

A csendes zarándokhétvége lehetőséget kínál a „teremtettség-közeliségre”, az elmélkedésre és az életreflexióra. Az ideszánt idő a figyelmes hallgatás ideje, a befogadás és a befogadottság tapasztalatáé. A zarándoklat, a napszaki áhítatok és a bibliai elmélkedések segítenek bennünket abban, hogy tudatosítsuk teremtményi ill. zarándok voltunkat, Isten színe előtt várjuk, hogy szóljon hozzánk és így szólítsuk meg Őt, hogy nyitottá váljunk arra, hogy Isten Lelke megerősítsen bennünket a Krisztus követésében.

alt

Azokat várjuk, akik szívesen vállalják a napi több órás csendet, akik el tudják fogadni a zarándoklat napirendjét és akik elfáradtak és meg akarnak pihenni Istenben, akik meg merik engedni maguknak, hogy „csak” legyenek Isten színe előtt.

Találkozó helye, ideje: 2017. jún. 25. (vasárnap): Füzérradvány. Érkezés: 18h-ig.

Útvonalterv: 

06.26. hétfő: zarándoklat Telkibányára (13km)
06.27. kedd: zarándoklat az Amadé várhoz (13km)
06.28. szerda: zarándoklat Füzérre (14km)
06.29. csüt.: zarándoklat Füzérradványra (14km)
06.30. péntek: hazautazás

Csoportlétszám: max. 20 fő

Csoport vezetője: Gacsályi Zsolt lelkipásztor

A részvétel ingyenes, a költségeket (szállás, étkezés) az Egyházkerület Pasztorációs Intézete fedezi. Szeretettel kérjük, hogy a résztvevők a teljes programon vegyenek részt. Jelentkezés (jún. 12-ig) és további információ a lelki@ttre.hu email-címen ill. Révész Juditnál telefonon.

A találkozásban bízva, testvéri köszöntéssel:

 

Dr. Bodó Sára
intézetvezető