Rendszerüzenet
2017. május 23.

Konfirmandus Focibajnokság Kocsordon

A Szatmári Református Egyházmegye és Nt. Szalay Kont esperes úr szervezésében május 20-án rendezték meg hagyományosan, immáron 18. alkalommal a Konfirmandus Focibajnokságot. 

alt

18 csapat és közel 180 fiatal részvételével indult a nap. Három csoportba vártuk a csapatok jelentkezését, 7-8. osztályos, 5-6. osztályos és a lánycsapat kategóriába lehetett nevezni.

alt

Reggel a református templomban kezdtük a napot, Isten Igéje köré gyűltünk össze: „Ezzel dicsekszem majd Krisztus napján, hogy nem futottam hiába és nem fáradtam hiába.” (Fil 2, 16)

 alt 

Majd szintén a templomban történt meg a csoportmérkőzések kisorsolása. Eredményesen zárult a nap, nemcsak a díjazottaknak, hanem ugyanúgy a résztvevőknek is: Kocsord, Csenger, Jánkmajtis, Szamoskér, Tisztaberek, Penyige, Géberjén, Tiszabecs, Tyukod, Nábrád, Panyola-Olcsvaapáti, Szamosszeg és Ököritófülpös gyülekezetek hittanosai vettek részt e napon.

alt

Köszönet illeti a Kocsordi Református Egyházközség tagjait, akik lebonyolították e rendezvényt, illetve a helyszínt is hálásan köszönjük Kocsord Község Önkormányzatának.

alt

Jövőre nagy szeretettel várjuk vissza a konfirmandusainkat!

Szabó Béla
lelkipásztor