Rendszerüzenet
2017. május 12.

A Szentírás vándorútja a Jándi Református Egyházközségben

2017. május 10-én 18:00 órakor Jándra is megérkezett az a Szentírás, amely Debrecenből indult el, hogy bejárja Egyházkerületünk gyülekezeteit.

alt

A gyülekezet apraja és nagyja egyaránt nagy izgalommal készülődött a Biblia fogadására. Egyházközségünk szolgálatkész tagjai örömmel vettek részt a kijelölt igei részek felolvasásában. A felolvasás mellett pedig többen is versekkel, illetve a Szentírásról szóló ismertetővel is hozzájárultak ahhoz, hogy ez az elkészített alkalom méltó módon váljék emlékezetessé. Az istentiszteleti alkalom egyben Nyitott Tanodai alkalom is volt, ugyanis a „Bölcs Salamon Tanoda Jándon” EFOP-3.3.1-15-2015-00138-as számú projektben résztvevő gyerekek is - és persze a Tanoda munkatársai is - aktívan részt vettek, így is megmutatva a gyülekezet és meghívott vendégeink felé, hogy számukra is fontos és hasznos a Szentírás. Versekkel, énekkel készültek, melyekben bizonyságot tettek arról, hogy az Isten szava ma is rendíthetetlenül áll, és ma is épp oly ereje és hatalma van, mint egykor volt. Vigaszunk, reménységünk, támaszunk, örök életünk ígérete a Szentírás lapjain találhatóak, onnan ismerhetjük meg legjobban Isten felénk megmutatott szeretetét, kegyelmét, és az Ő akaratát életünkre nézve.

alt

Az alkalom után a jelenlévők aláírták az Emlékkönyvet és Isten bíztató szavaival visszük tovább a Szentírást a Vásárosnaményi Gyülekezetbe.

 alt 

„Szeret az ÚR, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged!” Jeremiás Siralmai 3, 22-23

alt