Rendszerüzenet
2017. április 13.

A Szentírás vándorútja a Tunyogi- és Szamoskéri Gyülekezetekben

2017. április 5-én köszönthette a Tunyogi Református Egyházközség azt az egyedi készítésű Bibliát, melyet dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke indított útjára, hogy egy év leforgása alatt 414 gyülekezetet bejárva mozgásba hozza, lelki megújulásra hívja az embereket.

alt

alt

alt

alt

alt

Április 5-én 18 órától tartottuk ünnepi alkalmunkat, ahol a kijelölt igeszakaszok felolvasása mellett énekkel, versekkel szolgáltak az alkalmon a gyülekezet tagjai. Emellett egy alkalmi bibliakiállítás is helyet kapott a gyülekezeti teremben, mely bemutatta, hogy milyen sokféle formája és kiadása létezik a Szentírásnak.

 alt 

alt

A vándorbibliát a Tunyogi Gyülekezet küldöttsége április 6-án vitte át az Ópályi Református Egyházközség számára. Az Ópályi Gyülekezet küldöttsége április 7-én hozta el Szamoskérre a vándorló Szentírást, ahol a gyülekezet tagjai felolvasták az aznapra kijelölt Ó-és Újszövetségi igeszakaszokat, majd az ünnepi alkalmat szeretetvendégséggel zártuk a szamoskéri parókián.

alt

alt

Isten gazdag áldása kísérje a Szentírás vándorútját, és bízunk abban, hogy a reformáció 500. jubileumi évfordulója valóban lelki megújulást hozhat mindannyiunk számára!

Lucskiné Krokavecz Márta
lelkipásztor

Tunyogi Református Egyházközség
Szamoskéri Református Egyházközség