Rendszerüzenet
2017. április 12.

A Szentírás vándorútja a Gacsályi Református Egyházközségben

"Ti azért kutatjátok az Írásokat, mert azt gondoljátok, hogy azokban van örök életetek: pedig azok rólam tesznek bizonyságot." János 5:39. A Vándorbiblia március 17-én érkezett Gacsályra.

Amikor a Gacsályi Református Egyházközségben meghirdettük Egyházkerületünk kezdeményezését, amelynek során fennállásának 450., a Reformáció 500. évfordulója alkalmából díszkötéses Bibliát nyomtatott ki, melyet az Egyházkerület minden gyülekezetében be akar mutatni, a gyülekezet hívei örömmel fogadták a hírt.

alt

Illő és méltóképpen szerettük volna a Vándorbibliát fogadni, ezért március 9-én bibliaórát tartottunk Jn 5: 31-47 alapján "Kiről szól a Biblia?" címmel.

Megtanultuk a Királyhágómelléki Református Egyházkerület kiadásában megjelent énekeskönyv 283-as "Nem hagyjuk el a Bibliát" című énekét, melyet a Vándorbiblia átvétele alkalmával a gyülekezeti közösségben elénekeltünk.

 alt 

A Vándorbiblia Császlóból érkezett Gacsályba, a gyülekezet lelkipásztornője Nt. Bélbász-Szűcs Andrea, és a gyülekezet küldöttsége hozták át a Szentírást. Szeretettel és hálával fogadtuk őket és a Szentírást, melyet ünnepi istentisztelet keretében vettünk át.

Szeretetvendégség keretében köszöntük meg a Biblia Gacsályba való eljuttatását és átadását.

 alt 

Isten áldása kísérje a Vándorbiblia további gyülekezeteinek fogadóit!

Békesség Istentől!

Nt. Sipos István  helyettesítő ny. esperes