Rendszerüzenet
2017. március 28.

Megjelent az Igazság és Élet 2017/2 száma - gyermek-istentiszteleti sorozattal

Megjelent az Igazság és Élet 2017/2 száma, amely április-május-június hónapokra (Böjt 5. vasárnapjától kezdődően Szentháromság utáni 2. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági bibliaórához; továbbfolytatódik az előtő számban megkezdett, és az online változatban PPT-n is elérhető egész évre szóló gyermek-istentiszteleti sorozat. 

A kitekintés rovatban a gyermekek gyászáról olvashatunk rövid teológiai reflexiót a veronai buszbaleset kapcsán, a könyvajánlóban pedig Kodácsy-Simon Eszter: Értelmes szívvel (Etikai témák az evangélikus oktatásban) és Szűcs Ferenc: Kálvin olvasása közben című új kiadványokról találhatunk recenziókat.

alt

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16 – www.lelkesztovabbkepzo.hu, 1), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni „Karakter 1517” Református Könyvesboltban.

 alt