Rendszerüzenet
2017. március 28.

Evangelizáció Szamosszegen

2017. március 21-23 között esténként a Szamosszegi Református Egyházközségben evangelizációs Istentiszteletek voltak. Mindhárom alkalommal Nt. Szilágyi Károly gáti református lelkipásztor, a Lukács 20, 1-8 alapján szolgált.

Az első estén Nyíri Lajos tanár úr hitéről bizonyságot tett. A Mátészalka Kertvárosi Egyházközségből három asszony éneket tanított.  A következő este dr. Makrai Tibor tett bizonyságot, majd utolsó esténken Balogh Ernő tiszabecsi presbiter családjával énekes bizonyságtevést tartott.

alt

Estéről estére 120 lélek az Ige mellé telepedett. A gyülekezet valósággal itta a nagytiszteletű úr lélekmelengető szavait. Ráébresztett bennünket arra, hogy kegyelmi időben élünk, fogadjuk be az Úr Jézust az életünkbe és éljünk a lehetőséggel, míg megtehetjük. Az alkalmakra szép számmal érkeztek a szomszédos egyházközségek tagjai és lelkipásztorai is.

Köszönjük Nt. Pápay Gábor szamosszegi lelkipásztornak, hogy meghívta a gáti lelkészt és lehetőség nyílt Szamosszegen az evangelizációs Istentiszteletekre. Reméljük, hagyománnyá lesz. Isten gazdag áldását kérjük életükre és további szolgálatukra!

Tóthné Molnár Judit,

szamosszegi egyháztag