Rendszerüzenet
2017. március 21.

Fülöp Sándor festőművész állandó kiállítása Hajdúböszörményben

A Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület, a Hajdúböszörmény Város Önkormányzata és a Szabadhajdú Nonprofit Kft. közös összefogásának hála 2017. március 15. napján megnyitotta Fülöp Sándor festőművész állandó kiállítását, melynek a Hajdúböszörményi Sillye Gábor Művelődési Központ konferencia terme adott otthont.

Az érdeklődőket Dr. Szarvas-Szabó Katalin, a Szabadhajdú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgató és Kiss Attila, Hajdúböszörmény Város polgármestere köszöntette. Az eseményt Rácz Imre festőművész nyitotta meg, illetve a tárlat festményeit mutatta be a résztvevőknek. Megemlékező beszédet tartott Fülöp István, a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület elnöke, a Mátészalkai Járási Hivatal vezetője és Gyulai Sándor, a Bocskai István Gimnázium igazgatója. Losonczi Léna költőnő, Dávid Manassé Zoltán színész és a Fülöp-Tordai Band tették előadásukkal meghittebbé, és maradandó élménnyé a kiállítást.

Különösen nagy öröm, hogy egy olyan városban van lehetőség betekinteni a festőművész kiváló és időtálló munkásságába, mely különleges helyet foglalt el szívében. Az itt eltöltött évek meghatározóak voltak életére és művészetére.  

  

    Szügyi Katalin
                                egyesületi ügyintéző