Rendszerüzenet
2016. szeptember 15.

'A református Debrecen" - videópályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„A református Debrecen”

A Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség videópályázatot hirdet, melynek célja megmutatni a fiatalok szemszögéből Debrecen városának és a református vallásnak szoros kapcsolatát a jövőre 500 éves reformáció alkalmából.

Készíts 1,5-2 perces videót, amely megmutatja, hogy számodra hol és miként mutatkozik meg a vallás a város életében! Mutasd meg, hogy milyennek látod Debrecent, mint a hazai református hitélet központját! Forgass filmet kamerával, okostelefonnal vagy tablettel azokról a helyszínekről, ahol felfedezhető a város és a reformáció kapcsolata a múltban vagy a jelenben! Meséld el, hogy milyen a Te református Debrecened!

Pályázhatnak: a városban lakó vagy itt tanuló/dolgozó fiatalok egyedül vagy közösségként.

Korhatár: 30 év

pályázat tartalma, módja, elbírálása:

1.      A pályázat célkitűzésével összhangbanálló, személyeshangvételű, maximum 2percesv ideót valamely óriásfájl-küldő oldal (mammutmail.com; wetransfer.com) segítségével kell elküldeni a megadott e-mail címre egy rövid bemutatkozó levél kíséretében, mely mindenképp tartalmazza a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségét, vagy megfelelő adathordozón (CD, pendrive) személyesen leadni a Nagytemplomi Lelkészi Hivatalban. (4026 Debrecen, Piac utca 4-6.)

2.      Egy pályázó több kisfilmmel is pályázhat.

3.      Apályaműveket szakmaizsűriértékeli.

4.      A pályázat nyertesei pénzjutalomban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer forintot, a második helyezett 30 ezer forintot, a harmadik helyezett 20 ezer forintot kap. (A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli.) Ezen túlmenően a közönségszavazatok alapján egy különdíjat is kiosztunk, melynek összege: 30 ezer forint.

A DTV a díjazott videókból DVD-t készít, melyet a nyertesek a pályázat lezárása után megkapnak. A nyertes pályaműveknek televíziós és internetes megjelenést biztosítunk, valamint az 500 éves reformáció alkalmából szervezett rendezvények alkalmával levetítjük azokat.

A pályaműveket e-mailben várjuk az alábbi címre: nagytemplom@reformatus.hu

Tárgy: „A református Debrecen”

A pályázat benyújtási határideje: 2016. november 30-án 24 óráig.

A pályaműveket a közönségszavazáshoz egy önálló YouTube-csatornára töltjük fel. A videók YouTube-linkjeit közzétesszük a https://www.facebook.com/nagytemplomoldalon, és az ott megszerzett kedvelések (lájkok) alapján kerül ki a szavazás nyertese.

Eredményhirdetés: a pályázat lezárása után 30 napon belül.

alt

 

Bővebb információ:

Lucski Zsófia, kommunikációs referens

Debrecen-Nagytemplomi Lelkészi Hivatal

Cím: 4026 Debrecen, Piac utca 4-6.

Telefon: 06 (52) 614 – 160

Mobil: 06 (30) 206 – 0731

E-mail: lucski.zsofia@reformatus.hu

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A Pályázó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A videó eredetiségéért a Pályázó felel. Más alkotók szerzői jogait részben vagy egészben sértő pályaművek a versenyből utólag is kizárhatók, díjazás esetén a díjak visszavonhatók és polgári peres eljárást vonhatnak maguk után.

Erőszakos, provokáló, illetlen vagy politikai témájú videót nem jelentetünk meg.

A weboldalon történő közzététel előtt a pályaműveket ellenőrizzük, hogy megfelelnek-e a pályázati feltételeknek. A nem megfelelő méretű vagy formátumú pályázatoknál a Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályaműveket kizárja a pályázatból.

A Pályázó vállalja, hogy az általa készített videó semmilyen jogot (legyen az szerzői vagy egyéb) nem sért. Ha a Pályázat mégis jogot sért, akkor azt a Pályázat kiírója törli, a Pályázót a Pályázatból kizárja. Amennyiben a Szervezőt a Pályázó szerzői vagy egyéb jogot sértő magatartásával összefüggésben bíróság vagy valamely hatóság bírság, kártérítés vagy szerzői jogdíj megfizetésére kötelezi, úgy a Pályázó köteles a Szervezőnek közvetlenül és korlátlanul megtéríteni a Szervező által a harmadik személynek megfizetett összeget.

 A nyeremények másra át nem ruházhatók.

A Pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy a beküldött videókat a Szervező idő és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül korlátlanul felhasználhassa.

A résztvevők részéről önkéntesen megadott adatok: email cím, videó készítésének helye és ideje, kép címe kapcsolattartó neve és elérhetősége.

A Pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy a pályázat tartalma nyilvánosságra kerüljön, ezt a Szervező reklám promóciókhoz felhasználhassa, idő és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak a törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.