Rendszerüzenet
2016. május 11.

50 éve konfirmáltak XXI. találkozója Fehérgyarmaton

Áldozócsütörtökön Krisztus Urunk mennybemenetelére emlékeztünk a fehérgyarmati református gyülekezetben, továbbá a hagyományoknak megfelelően immár 21. alkalommal szervezte meg a Fehérgyarmati Pilder Mária Református Nőszövetség az 50 éve konfirmáltak találkozóját. 

Az 1966-os évben 70 fiatal tett fogadalmat. A találkozóra 14-en jöttek el ebből, továbbá 3 fő akik jelenleg a gyülekezet tagjai de szintén 50 éve konfirmáltak csak más gyülekezetben. Igét hirdetett: Nt. László Szalai lelkipásztor. 

alt

Az ünnepi megemlékezésben részt vett: Némedi Gusztáv lelkipásztor, aki megerősítette az ötven éve konfirmáltak fogadalmát, Némediné Nyíregyházi Ágota a nőszövetség titkára, aki a hagyományoknak engedve felidézte a régi jegyzőkönyvek alapján az 1966-os évet, Szalai Lászlóné a nőszövetség elnöke, mint 50 éve konfirmált köszöntötte és igei üzenettel emlékeztetett a fogadalmukra a konfirmandusokat, Szabó Katalin a nőszövetség tiszteletbeli titkára saját versével köszöntötte az egybeszülteket. Az ünnepi istentiszteletet követően az Imaházban további lehetőség volt beszélgetni, emlékezni az ünnepi ebéd mellett.

Mindezért Istené legyen a dicsőség.

Petróczi Szabolcs

Fehérgyarmati

beosztott lelkipásztor