Rendszerüzenet
2016. április 01.

Megjelent az Igazság és Élet 2016/2 száma

Megjelent az Igazság és Élet 2016/2 száma, amely április, május és június hónapokra (Húsvét utáni 1. vasárnaptól Szentháromság ünnepe utáni 5. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

 A kitekintés rovatban a menekültválsággal kapcsolatos egyházi állásfoglalások értékelésére, illetve összevetésére kerül sor, ökumenikus és nemzetközi kitekintés alapján (Fazakas Sándor írása). A könyvajánlóban pedig Kovácsa Krisztián mutatja be Dietrich Bonhoeffer Etikáját, amely nemrég jelent meg teljes terjedelemben, magyar fordításban.
A kiadvány folyamatosan megrendelhető nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképzõ Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16, 1), a tovabbk@drk.hu e-mail címen és honlapján (http://www.lelkesztovabbkepzo.hu/). Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.