Rendszerüzenet
2016. március 18.

Nőszövetségi Bibliaiskola

„Jézus Krisztusnak a tulajdona vagyok.” (Heidelbergi Káté I. kérdése)
 
MEGHÍVÓ
 
Berekfürdőn a Megbékélés Házában 2016. április 7-10. között tartandó
Nőszövetségi Bibliaiskolára
 
A Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség Elnöksége nevében szeretettel hívunk és várunk Benneteket immár a 21. alkalommal megrendezésre kerülő Bibliaiskolára. Reméljük, a mai nehéz helyzetben is sokan vállalják a tanulásnak, testi-lelki felüdülésnek ezt a lehetőségét. A bibliaiskola 2016. április. 7-én, csütörtökön délután 4 órakor kezdődik.
 
A programot ez évben a II. Helvét Hitvallás évfordulója határozza meg. Annak keletkezése, mára szóló biblikus üzenete mellett kitekintünk az ószövetségi és újszövetségi emberek, valamint reformátor magyar őseink hitvallására. Szolgálattevő lelkipásztoraink, professzoraink: csütörtökön Dr. Fekete Károly püspök és Dr. Dobos Ágoston, pénteken Dr. Kustár Zoltán és Dr. Baráth Béla, szombaton Dr. Gaál Botond. 
 
Az esti áhítatok és a záró istentisztelet témaköre: Bizonyságtételek a hitrejutás és a szolgálatra való elhívás körében: „Jézus Krisztusnak a tulajdona vagyok.” (H.K. I. kérdés)
Reménységünk szerint vendégünk lesz P. Tóthné Szakács Zita országos nőszövetségi elnökünk is.
 
2016. június 24-én, pénteken, Debrecenben megrendezzük a Tiszántúli Nőszövetség szokásos kerületi konferenciáját. E találkozó szervezésére is készülni fogunk.
A részvételi díj mértékét idén is létszámhoz kötötte a Megbékélés Háza a pályázat miatt. A pályázati engedményes díj 13.200,- forint a teljes időre, csütörtök vacsorával kezdve a vasárnapi ebéddel bezárólag. Ez a kedvezményes díj csak azokra érvényes, akik csütörtök estétől vasárnap ebédig, vagyis a teljes időben részt vesznek a Bibliaiskolán. 
 
A Megbékélés Háza az idén elfogadja bármelyik bank SZÉP kártyáját, az Erzsébet utalványok közül pedig az étkezési- és az ajándékutalványt (kártyát nem!, 1), ezzel is segítve a konferenciánkon résztvevőket. Az ellátás csütörtök vacsorával kezdődik és vasárnap ebéddel fejeződik be. 
 
A jelentkezés beérkezési határideje: március 31., csütörtök. Ez a pályázati létszám miatt az idén különösen fontos, hogy Berekfürdő is, mi is tudjuk, mire számíthatunk.
Jelentkezni lehet írásban vagy e-mailen - név, cím, gyülekezet, nőszövetség megadásával:
Papp Tiborné 4025 Debrecen, Révész tér 2.  
e-mail: tt.noszov@gmail.com.
 
Szeretettel várunk Benneteket! Kérjük Isten áldását, hogy bibliaiskolánk most is hasznos legyen egyéni életünk és gyülekezeteink számára! 
 
 
Testvéri köszöntéssel:
 
Dr.Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária  s.k.                                             Gilicze Andrásné s.k.
         egyházkerületi nőszöv. elnök                                                   egyházkerületi nőszöv. titkár