Rendszerüzenet
2015. december 11.

Ízelítő az MRSZ Adventi Programjaiból

Gazdag programmal kívánja megajándékozni a következő napokban a Magyar Református Szeretetszolgálat a debreceni és környékbeli gyermekeket. 

December 12-én 10 órára 180 gyermeket várnak az Önkormányzat hathatós támogatásával ingyenes bábelőadásra, a Vojtina Bábszínházba. A HOLLE ANYÓ előadás lesz a nem papírba csomagolt, de szeretetettel átadott ajándék.

Ugyan ezen a napon, 14 órától a Karakter 1517 Kávézóban és a Református Múzeumba kézműves foglalkozás lesz. A gyermekek felnőttek segítségével karácsonyi meglepetéseket készíthetnek családtagjaiknak vagy akár ismeretlen gyermekeknek.

A Kossuth téren felállított ADD TOVÁBB házikónál szintén december 12-én, 10 órától várják a felajánlásokat a Szeretetszolgálat munkatársai, valamint 11, 15 és 16 órás kezdettel különböző programokkal kívánják megajándékozni a főtéren sétáló debrecenieket és az idelátogatókat. ( Iskolai kórusok, betlehemesek, Kántus énekesei lépnek fel.) Az itt gyűjtött adományokat a Debreceni Karitatív Testület többi tagjával együtt a helyi rászorulók között osztják szét december 18-23 között.

December 14-én 14 órai kezdettel az MRSZ karácsonyi ünnepséggel összekötött ajándékosztást tart a Nagytemplomban. Ezen az alkalmon csaknem 400 olyan gyermeket ajándékoz meg a Szeretetszolgálat, akik az életben sok hiányt szenvednek: nem saját szüleik nevelik, intézetbe járnak, vagy valamilyen fogyatékossággal születtek.