Rendszerüzenet
2015. november 06.

Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!

A Tiszántúli Református Egyházkerület Nőszövetsége idén november 12 és 15 között tartja őszi konferenciáját Berekfürdőn a Megbékélés Házában. A négy napos találkozóra várják a Nőszövetségek vezetőit és tagjait, valamint a gyülekezetekben munkálkodó testvéreket is, nemcsak nőszövetségi tagokat.

A konferencia november 12-én, csütörtökön délután 16.00-kor kezdődik és vasárnap délben ebéddel fejeződik be. Konferenciát az alábbiak határozzák meg:

   1. A Kárpát-medencei Imanap. Programját ebben az évben a Vajdasági Református Egyházkerület Nőszövetsége állította össze. Az előkészítő tanácskozás Bácsfeketehegyen volt szeptember 17-20 között.  Az imafüzet ismertetése. 

   2. Találkozás theológákkal. Dr. Fekete Károly püspök úr már tavaly is kérte, hogy a női theológusok belehallgathassanak nőszövetségi konferenciákba, beszélgethessenek a résztvevőkkel. Idén is segíthetjük őket abban, hogy felkészüljenek a rájuk váró feladatokra, élethelyzetekre és megismerik nőszövetségünk életét, szolgálatát.

  3. Az esti áhítatok és a záró istentisztelet témaköre a Vajdasági Nőszövetség által szerkesztett Imafüzet egyik gondolata: „Minden dolgotok szeretetben menjen végbe!” (I. Korinthus 16:14.). Természetesen reggeli áhítatokat és imaközösséget is tartanak. Bemutatkoznak a határontúli Kárpát-medencei Nőszövetségek küldöttei. Dr. Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária elnök és Gilicze Andrásné titkár áttekintik az idei év szolgálatait, konferenciáit, imanapjait, gyűléseit, kirándulásait és megismertetik a következő esztendő várható programját.