Rendszerüzenet
2015. április 02.

TTRE Nőszövetségi Bibliaiskola

Berekfürdőn a Megbékélés Házában tartja 2015. április 16 és 19 között a Tiszántúli Református Egyházkerület Nőszövetsége, Nőszövetségi Bibliaiskoláját.

Kedves Testvérek!

A Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség Elnöksége nevében szeretettel hívunk és várunk Benneteket immár a 20. alkalommal megrendezésre kerülő Bibliaiskolára. Reméljük, a mai nehéz helyzetben is sokan vállalják a tanulásnak, testi-lelki felüdülésnek ezt a lehetőségét. A bibliaiskola 2015. április. 16-án, csütörtökön  délután 4 órakor kezdődik.  

Ízelítő a programból: Segítők a Bibliában (Dr. Kustár Zoltán, 1); Az életre hangolt teremtett világ; Professzoros vidámság (Dr. Gaál Botond, 1); Gályarabjaink „szép vallástétele” (Dr. Baráth Béla, 1); Felnőttképzés, munkatársképzés (Pásztor Gyula). Reménységünk szerint Dr. Fekete Károly püspök úr is szolgál közöttünk. Vendégünk lesz P. Tóthné Szakács Zita országos nőszövetségi elnökünk is.

2015. június 26-án, pénteken, Debrecenben megrendezzük a Tiszántúli Nőszövetség szokásos kerületi konferenciáját. E találkozó szervezésére is készülni fogunk.

IV. és V. éves theológák is részt vesznek Bibliaiskolánkon.

A részvételi díj mértékét idén is létszámhoz kötötte a Megbékélés Háza a pályázat miatt. A pályázati engedményes díj 12.600,- forint a teljes időre, csütörtök vacsorával kezdve a vasárnapi ebéddel bezárólag. Ez a kedvezményes díj csak azokra érvényes, akik csütörtök estétől vasárnap ebédig, vagyis a teljes időben részt vesznek a Bibliaiskolán.

 A Megbékélés Háza az idén elfogadja a bármelyik bankSZÉP kártyáját, az Erzsébet utalványok közül pedig az étkezési- és az ajándékutalványt, ezzel is segítve a konferenciánkon résztvevőket. Az ellátás csütörtök vacsorával kezdődik és vasárnap ebéddel fejeződik be.

A jelentkezés beérkezési határideje: április 9., csütörtök.  Ez a pályázati létszám miatt az idén különösen fontos, hogy Berekfürdő is, mi is tudjuk, mire számíthatunk. Jelentkezni lehet írásban vagy e-mailen: Papp Tiborné 4025 Debrecen,  Révész tér 2.  e-mail:  tt.noszov@gmail.com.

Szeretettel várunk Benneteket! Kérjük Isten áldását, hogy bibliaiskolánk most is hasznos legyen egyéni életünk és gyülekezeteink számára!

Debrecen, 2015 .március 30.                        Testvéri köszöntéssel:

 

Dr.Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária  s.k.                                             Gilicze Andrásné s.k.

         egyházkerületi nőszöv. elnök                                                   egyházkerületi nőszöv. titkár