Rendszerüzenet
2014. október 20.

Őszi Kerületi Nőszövetségi Konferencia

November 13-16 között rendezi meg Berekfürdőn Őszi Konferenciáját a Tiszántúli Református Egyházkerület Nőszövetsége, amelynek meghívója itt olvasható:

Kedves Testvéreink!

Szeretettel köszöntünk Benneteket és örömmel adjuk hírül, hogy Berekfürdőn a Megbékélés Házában 2014. november 13-16 között tartjuk Őszi Konferenciánkat. Hívjuk és várjuk a Nőszövetségek vezetőit és tagjait, valamint a gyülekezetekben munkálkodó testvéreket is, nemcsak nőszövetségi tagokat. A konferencia november 13-án, csütörtökön délután 16.30-kor kezdődik és vasárnap délben ebéddel fejeződik be. Konferenciánkat az alábbiak határozzák meg:

   1. A Kárpát-medencei Imanap. Programját ebben az évben a Felvidéki Református Egyházkerület Nőszövetsége állította össze. Az előkészítő tanácskozás Deregnyőn volt szeptember 25-28 között.  Mostani egyik feladatunk az imafüzet ismertetése.  Porubán Fülöp Angéla felvidéki egyházkerületi elnök tart előadást.

   2. Találkozás a negyed- és ötödéves theológákkal. Dr. Fekete Károly rektor úr kérte, hogy a női theológusok belehallgathassanak nőszövetségi konferenciánkba, beszélgethessenek a résztvevőkkel. Segíthetjük őket abban, hogy felkészüljenek a rájuk váró feladatokra, élethelyzetekre és megismerik nőszövetségünk életét, szolgálatát.

  3. Az esti áhítatok és a záró istentisztelet témaköre a Felvidéki Nőszövetség által szerkesztett Imafüzet vezérgondolata: „Az asszonyi bölcsesség építi a házat. (Péld. 14:1/a). Természetesen reggeli áhítatokat és imaközösséget is tartunk. Bemutatkoznak határontúli Kárpád-medencei Nőszövetségek küldöttei. Dr. Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária elnök és Gilicze Andrásné titkár áttekintik az idei év szolgálatait, konferenciáit, imanapjait, gyűléseit, kirándulásait és megismertetik a következő esztendő várható programját. Vendégünk lesz az Országos Nőszövetség elnöke, P. Tóthné Szakács Zita lelkipásztor.

MOST KÉRLEK, HOGY OLVASSÁTOK FIGYELMESEN A KÖVETKEZŐKET!

   A Tiszántúli Református Egyházkerület pályázatot hirdetett a Megbékélés Házában tartandó több napos konferenciákra. A konferencia díja így mindösszesen 12.000,- forint, azaz tizenkettőezer forint. Akik csak egy-két napra tudnak eljönni, azokat is szívesen várjuk. A pályázati kedvezmény létszámhoz kötött, ezért nagyon fontos: aki jelentkezett és mégsem tud eljönni, küldenie kell mást maga helyett! Ezért kérjük a mihamarabbi jelentkezést. A beérkezési határidő: november 5, szerda.

   A Megbékélés Háza elfogadja a SZÉP-kártyát és az Erzsébet utalványból az étkezési- és az ajándékutalványt, ám nem tudja elfogadni az Üdülési csekket!

   A napi programot a szokásos rend szerint állítottuk össze. Érkezés, regisztráció csütörtökön délelőttől már lehetséges. Csütörtökre nem tudunk ebédet biztosítani, mert a pályázati támogatás a csütörtök vacsorától indul és a vasárnapi ebéddel ér véget. Vasárnap délelőtt úrvacsorai közösségben adunk hálát Istennek. Hazautazás vasárnap ebéd után.

JELENTKEZÉS NOVEMBER 5-IG, CÍM: Papp Tiborné 4027 Debrecen Révész tér 2. Telefon: 70/371-77-41. E-mail: szecsiemma@gmail.com

Jelentkezési Lap: Jelentkezesi_Lap_Oszi_Konferencia.docx

Szeretettel várunk Benneteket, hívogassatok másokat is! Kérjük Isten áldását konferenciánkra!

Debrecen, 2014.október 17.

Testvéri köszöntéssel:

Dr.Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária sk.                                                   Gilicze Andrásné sk.

                                                elnök                                                                                                   titkár