Rendszerüzenet
2014. március 17.

Bibliaiskola Berekfürdőn-meghívó

Április 2-5 között tartja következő Nőszövetségi Bibliaiskoláját a Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség. A négy napos eseménynek Berekfürdőn a Megbékélés Háza ad otthont. 

„Legyenek láthatóvá tetteid!” Zsoltárok 90:16, 

Kedves Testvérek!

A Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség Elnöksége nevében szeretettel hívunk és várunk Benneteket immár a 19. alkalommal megrendezésre kerülő Bibliaiskolára. Reméljük, a mai nehéz helyzetben is sokan vállalják a tanulásnak, testi-lelki felüdülésnek ezt a lehetőségét. A bibliaiskola 2014. április. 2-án, szerdán  délután 4 órakor kezdődik.             

Ízelítő a programból: Sákramentumok a református istentiszteleten (Dr. Fekete Károly, szerda délután, 1); A keresztség és az úrvacsora értelme (Dr. Gaál Botond, 1); Sákramentumok az egyház  történetében  (Dr. Baráth Béla, 1); A szereztetési Igék és azok ószövetségi előzményei (Dr. Kustár Zoltán).

2014. június 27-én, pénteken, Debrecenben megrendezzük a Tiszántúli Nőszövetség szokásos kerületi konferenciáját. E találkozó szervezésére is készülni fogunk.

A részvételi díj mértékét idén is létszámhoz kötötte a Megbékélés Háza a pályázat miatt. A pályázati engedményes díj 12.000,- forint a teljes időre, szerda vacsorával kezdve a szombat ebéddel bezárólag. Ez a kedvezményes díj csak azokra érvényes, akik szerdától szombatig, vagyis a teljes időben részt vesznek a Bibliaiskolán.

 A Megbékélés Háza az idén elfogadja a Széchenyi Pihenő-kártyát, az Erzsébet utalványok közül pedig az étkezési- és az ajándékutalványt, ezzel is segítve a konferenciánkon résztvevőket. Az ellátás szerdán  vacsorával kezdődik és szombaton ebéddel fejeződik be.

A jelentkezés beérkezési határideje: március 24., hétfő.  Ez a pályázati létszám miatt az idén különösen fontos, hogy Berekfürdő is, mi is tudjuk, mire számíthatunk. Jelentkezni lehet írásban vagy e-mailen: Papp Tiborné 4025 Debrecen,  Révész tér 2.  e-mail:  tt.noszov@gmail.com.

Szeretettel várunk Benneteket! Kérjük Isten áldását, hogy bibliaiskolánk most is hasznos legyen egyéni életünk és gyülekezeteink számára!

 

Debrecen, 2014 .március 12.                        Testvéri köszöntéssel:

 

Dr.Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária  s.k.                                             Gilicze Andrásné s.k.

         egyházkerületi nőszöv. elnök                                                   egyházkerületi nőszöv. titkár

 

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jelentkezési lap

Gyülekezet, nőszövetség: __________________________________________________________

Név,cím:________________________________________________________________________

                  _______________________________________________________________________

                 _______________________________________________________________________

Kelt: 2014. március hó ……….. napján.