Rendszerüzenet
2014. január 24.

Táborozási lehetőség Cegléden

A ceglédi Református Nagytemplom KÖZÉP EURÓPA második legnagyobb belterületű Református temploma. A Ceglédi Pihenőház táborszervezője, Károly Erzsébet és a Nagytemplomi Gyülekezet szeretné, ha minél több gyermek, és református testvér megismerhetné a templomot és a környéket.

A Ceglédi Pihenőház éppen ezért azt szeretné, hogy táborukban minél nagyobb számban szerveződjenek konfirmációs csoportok, vendégül láthassanak csendes hetet tartó gyülekezeteket, táborozó diákokat, osztályokat, Erdei iskolákat.

Csendes, erdővel körülvett, saját kerttel rendelkező üdülő kétszintes, összesen 208 főt tudnak elhelyezni. 100 m2-es és két kisebb alapterületű előadótermük, konferenciák, áhítatok, vagy más hasonló események színhelyeként szolgálhat.

A Pihenőházba érkezőknek teljes ellátást biztosítanak, finom házias ízekkel.

A táboron belül szükség esetén különféle kézműves foglalkozásokat tartanak a csoportoknak, illetve az épület mellett található erdőben egy tanösvényt is végig látogathatnak a vendégek. A Tanyaprogram keretein belül lovas kocsizhatnak, lovagolhatnak a vendégek, valamint megtekinthetnek 50 féle magyar állatfajt, és egy csikósbemutatót.

A helyi termálfürdő az üdülőtől 2 percre található, ahol nagyon kellemes gyógyvíz várja a lazítani vágyókat, minden korosztály megtalálhatja a kedvenc medencéjét. Nyári napokon pedig reggeli úszásra is lehetőség van a szabadtéri mély, nagymedencében, illetve a csúszda park is színesítheti a programokat.

A programok megtervezésében, megszervezésében az egyéni igények szerint segítenek.

Károly Erzsébet