Rendszerüzenet
2013. november 11.

Abigél nem fér be a Főnix csarnokba

A nagy érdeklődés miatt több szektort kell megnyitni a Főnix csarnokban, hogy minden érdeklődnek helyet tudjanak biztosítani az Abigél debreceni premierjén. Már csak néhány jegy kapható a november 16-i előadásra, ahol teltházra lehet számítani.

alt

Már közel 3000 jegyet adtak el Szabó Magda Abigéljének színpadi adaptációjára, amely november 16-án debütál először a városban. Szinte már az összes jegy elfogott az előadásra, a csarnokban pedig újabb ülőszektorokat kellett megnyitniuk a szervezőknek, hogy minden érdeklődőt be tudjanak engedni. A színházi jellege miatt a szélső szektorokat.

„Az megszokott, hogy egy koncert teltházas, de színházi előadások nem szoktak ilyen kiemelt érdeklődésre számot tartani. Ráadásul nem egy külföldi sikerprodukcióról van szó, hanem egy hazai műről, hazai szerzőtől. Megtisztelő számunkra, hogy ez a darab ilyen népszerű Debrecenben” – nyilatkozta Horváth Csaba, a Bánfalvy Stúdió ügyvezetője, aki hozzátette, erre az alkalomra átalakították a díszletet a jobb láthatóság érdekében.

 alt 

A darabot Szikora János rendező a legendás tévésorozat Torma Piroskájával, azaz Bánfalvy Ágnessel állította színpadra, aki ezúttal Horn Micit játssza. Mellette pedig olyan nagy színészek vállalták el a kultikus figurák alakítását, mint Trokán Péter, Száraz Dénes, Hujber Ferenc, Kiss Ramóna vagy Fábián Anita.

Bemutató: 2013. november 16. (szombat) 19.00 óra (Főnix Csarnok)

További információ: www.agibanfalvy.com; www.facebook.com/banfalvyagi

 

/Positive Communications Kft./