Rendszerüzenet

Így jöttem - vendégünk Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Trill Zsolt

Kezdés: 2020.03.04. 18:00
Befejezés: 2020.03.04. 20:00
Debreceni Református Kollégium
Magyarország, 4026 Debrecen Kálvin tér 16.
Zenés esték. Kerekasztal-beszélgetés a határokról. Az Így jöttem következő alkalma március 4-én lesz. Itt megtudhatja, hogyan regisztrálhat! Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt!

Időpont: 2020. március 4. (szerda), 18 óra

Helyszín: a Debreceni Református Kollégium Díszterme

A téma: beszélgetés a határokról.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Harcsa Veronika énekes, Gyémánt Bálint gitáros, Trill Zsolt színművész és Fekete Károly református püspök

A beszélgetést vezeti: Tóth-Mihala Veronika református lelkész

A kerekasztal-beszélgetés előtt Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint műsorát hallhatják a résztvevők.

Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén voltak osztálytársak. Egyikük Brüsszelben, másikuk Oslóban tanult tovább, mégis egymás legfontosabb zenésztársai lettek. Együttműködésükhöz eddig nyolc lemez, valamint számtalan fesztivál- és klubkoncert kötődik több kontinensen, a világ huszonöt országában.

Az elmúlt években akusztikus duójuk vált a legfontosabb közös formációjukká, és bár legújabb Shapeshifter, vagyis Alakváltó című lemezüket quartetben rögzítették két belga zenésszel, közös munkájuk magja továbbra is a duó maradt. Kidolgozták, hogyan lehet a legteljesebb hangzást elérni mindössze egyetlen gitárral és énekhanggal, valamint a személyes ihletettségű, mélységet, felszabadultságot és humort magukban hordozó dalaikkal. A néző a kortárs jazz és az improvizatív popzene egyedi találkozásának lehet fültanúja.

Trill Zsolt Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A Beregszászi Illyés Gyula Magyar Színház alapítói közé tartozik. Pályafutása a kezdetektől összefonódik a színházalapító-rendező Vidnyánszky Attiláéval. Számos nemzetközi elismerést hozó darab meghatározó szereplője. 2006-ban követte Vidnyánszkyt a Debrecenbe. Ma már pályája szerves részét képezik filmszerepei is.

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az igyjottem@ttre.hu e-mail címen tudnak február 28-ig!

Facebook-esemény


Adatkezelési tájékoztató:

A regisztráció során megadott email cím és név adatokat a Tiszántúli Református Egyházkerület (4026 Debrecen, Kálvin tér 17., tiszantul@reformatus.hu, +36 52 614 500, adatvédelmi tisztviselő: dpo@ttre.hu) kezeli, kizárólag az alábbi célokból: 1. az érdeklődők tájékoztatása, ha a rendezvényhelyszín befogadóképességének korlátozottsága miatt a regisztráció lehetősége megszűnik, 2. annak biztosítása, hogy csak regisztrált látogatók vehessenek részt a rendezvényen - a helyek korlátozott száma miatt. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. Az adatokat harmadik személlyel nem közöljük, és a rendezvényt követően töröljük. Az adatokat akkor is töröljük, ha az érintett ezt a rendezvényt megelőzően kéri, azonban e kérés nem érinti az adatoknak a kérés teljesítését megelőző kezelésének jogszerűségét. A név megadása a rendezvényen történő részvétel feltétele.

Helyszín

Debreceni Református Kollégium
Magyarország, 4026 Debrecen Kálvin tér 16.
Telefonszám:
Fax:-
E-mail:
Weboldal
Szervező

Tiszántúli Református Egyházkerület
Telefonszám:+36-52/614-500
Fax:-
E-mail:
Weboldal
28

2020. Augusztus 28. - 2020. November 28.
Tiszántúli Református Egyházkerület